كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
شرایط استفاده از وام تحصیلی دانشجویی برای نیمسال اول 1400-1399

.

قابل توجه دانشجويان محترم جهت استفاده از وام شهریه در نیمسال اول 1400-1399

1. فقط دانشجویان ورودی سال 1395 و بعد از آن  می توانند از  وام شهریه استفاده  نمایند . ضمنا دانشجويان شاهد و جانباز 25% به بالا ،‌ تحت پوشش كميته امداد ، ‌بهزيستي ، دانشجويان شاغل بکار  ودانشجويان ورودی 94 و قبل نمي توانند از وام شهریه استفاده نمايند.
  2. سقف وام شهريه برای مقطع کارشناسی 000/500/7   ریال، برای هر نیمسال ، به شرط اختصاص اعتبار به مرکز  از طرف صندوق رفاه دانشجویان می باشد .
  3. زمان بازپرداخت وام بصورت اقساطی پس ازفراغت از تحصيل با کارمزد سالیانه 4 درصد مي باشد . (  محدوده فراغت از تحصيل براي دانشجويان كارشناسي 8  نيمسال می باشد  ، چنانچه وام گیرنده تا 9 ماه بعد از تاریخ فارغ التحصيلي جهت پرداخت 10 درصد و اقساط وام خود اقدام نکند مي بايست به صورت كامل وام خود را  تسويه حساب نماید  و دفترچه اقساط صادر نخواهد شد.
  1. در صورت انصراف ، ‌اخراج و ترك تحصيل ، وام شهريه دریافتی مي بايست همراه با كارمزد پرداخت گردد .
  2. دانشجویان واجد شرایط متقاضی می بایستی بلافاصله پس از شروع زمان ثبت نام نسبت به ثبت انتخاب واحد ترم جاری خود اقدام نموده تا بتواند درخواست خود رادر پورتال دانشجوئی صندوق رفاه  به آدرس: ( (bp.swf.ir  ثبت نماید .  لازم به ذکر است رمزو کلمه عبور در ابتدا  برای ورود به سامانه کدملی می باشد.
  3. دانشجویانی که برای اولین  بار درخواست وام دارند جهت ثبت نام درپورتال صندوق رفاه می بایست  به قسمت تشکیل پرونده مراجعه وبا تکمیل نمودن فرم نسبت به ثبت درخواست وام اقدام نمایند درتکمیل فرم دقت نمائیدکه نوع دوره تحصیل نوبت دوم  و نام مرکزآموشی دانشگاه پیام نور مرکز کوهپایه و نام دانشگاه کوهپایه قیدگردد.

7-ثبت درخواست وام توسط دانشجو در پورتال دانشجوئی صندوق رفاه دانشجویان به منزله پرداخت قطعی وام نمی باشد و این امربه اختصاص بودجه از طرف صندوق و دارا بودن شرایط و ارائه بموقع مدارک لازم توسط دانشجو دارد لذا در صورتی که وام تایید نگردد دانشجو موظف به پرداخت شهریه متغییر خود در موعد مقرر می باشد .

8-دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام دارند بایستی بلافاصله پس از ثبت درخواست وام ، نسبت به ارائه مدارک ذیل به امور دانشجوئی دانشگاه اقدام نماید . مدارک مورد نیاز شامل:  تکمیل فرم درخواست و ارائه تصویر شناسنامه ،کارت ملی وکارت دانشجوئی و دریافت پیش نویس فرم تعهدنامه محضری(جهت مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی با ضمانت یک نفر کارمند رسمی یا پیمانی یا بازنشسته و یا مستمری بگیر و ارائه اصل سند محضری به امور دانشجوئی مرکز جهت تایید وام  ) لازم به توضیح است  درتعهدنامه محضری مي بايست مشخصات شناسنامه اي،‌آدرس کامل و کد پستی منزل وتلفن ثابت وتلفن همراه دانشجو و ضامن به همراه آدرس محل کار ضامن درج گرديده باشد.ضمناهرگونه نقص در مشخصات شناسنامه اي ، كارت ملي ،‌ تحصيلات و آدرس پستي (آدرس كامل شامل: پلاك و كدپستي) و يا شماره تلفن ثابت و همراه خود شخص و ضامن باعث
حذف وام مي گردد.

امور دانشجوئی دانشگاه پیام نور مرکز کوهپایه